odlazi zvijezda 'modrih'

Šok na Maksimiru: Činili su sve da ostane, ali nisu uspjeli...

20.06.2024 u 12:10

Bionic
Reading

Dinamo u tišini kompletira momčad za sljedeću sezonu, a puno će toga ovisiti o tome hoće li Bruno Petković i Martin Baturina ostati ili otići. S druge strane, čini se kako je Maksimir definitivno napustio Japanac Takuro Kaneko

Poznati talijanski novinar i stručnjak za transfere Lorenzo Lepore ekskluzivno je objavio kako su propali pregovori Dinama i japanskog prvoligaša Sapporoa iz kojeg je Takuro Kaneko i stigao na Maksimir na jednogodišnju posudbu.

Podsjetimo, Japanac je na Maksimir stigao prošlog ljeta za 400.000 eura, a 'modri' su imali pravo da otkupiti njegov ugovor za 1.1 milijun eura.

Kaneko je odigrao 41 utakmicu za Dinamo u svim natjecanjima, većinom na desnom krilu, te je zabio pet golova uz još šest asistencija. Vrlo je brzo Kaneko postao ljubimac navijača, ustalio se u momčadi Sergeja Jakirovića te su svi očekivali da će ga Dinamo i otkupiti od Sapporoa.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

No, kako se sada čini, klubovi se nisu uspjeli dogovoriti iako je Kaneko želio ostati u Zagrebu, ali to nije bilo moguće. Dinamo je učinio sve da ostane, ali nisu uspjeli... Poznato je da Japanac karijeru želi nastaviti u Europi, navodi Lepore.

Problem je u činjenici da je Dinamo tražio popust, no Japanci nisu željeli pristati i dogovor je propao te će se Kaneko ili vratiti u Sapporo ili potražiti novi klub.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Na žalost, čini se kako su se na Maksimiru prelako pomirili s odlaskom zahvalnog igrača kojeg su toliko silno željeli zadržati, ali ipak ne baš pod svaku cijenu...

sve osim nogometa

Učitavanje...