ovo nismo očekivali

Hrvatskoj neće biti lako; evo kakve šanse kladionice daju Vatrenima protiv Portugala

05.09.2024 u 06:00

Bionic
Reading

Ova utakmica obećava napetu borbu između dvije jake reprezentacije, a kladioničarski koeficijenti pružaju zanimljive uvide u očekivanja za ovaj susret.

U sklopu UEFA Lige nacija, Liga A, Grupa 1, Portugal i Hrvatska će se sastati 5. rujna 2024. u 18:45 UTC na legendarnom Estádio da Luz u Lisabonu, gdje Portugalci ulaze kao izraziti favoriti s koeficijentom 1.60.

Hrvatska, s većim koeficijentom od 5.60, suočava se s dodatnim izazovima, jer dolazi na ovaj susret s nizom ozljeda i izostanaka ključnih igrača.

Lovro Majer, Josip Juranović, Josip Stanišić, Martin Erlić i Lovro Majer, važni članovi reprezentacije, neće biti na raspolaganju zbog ozljeda, što predstavlja veliki udarac za momčad.

Osim toga, Marcelo Brozović, jedan od ključnih igrača sredine terena, odlučio je zaključiti svoju reprezentativnu karijeru nakon 99 nastupa, ostavljajući prazan prostor u središtu momčadi. Ovi izostanci ozbiljno otežavaju situaciju za Zlatka Dalića, koji će morati tražiti alternativna rješenja kako bi se suprotstavio snažnom Portugalu.