SVE JE JASNO

Ibrahimović zna da više nikad neće igrati u Premiershipu!

25.04.2017 u 09:38

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama engleskih medija, Zlatan Ibrahimović već je počelo planirati svoj prelazak u američki MLS, nakon što mu je zbog teške ozljede koljena propao završnio dio ugovora s Manchester Unitedom...

Prema prvim prognozama, 35-godišnji Ibrahimović bi zbog ozljede koljena koju je zaradio na četvrtfinoj utakmici Europske lige protiv Anderlechta mogao izbivati s terena devet do 12 mjeseci, što je u njegovim godinama čitava vječnost pa su se pojavila i nagađanja da je karijeri slavnog Šveđanina došao kraj.

Zlatan je demantirao te tvrdnje i najavio povratak na nogometne terene još barem jednom, no engleski mediji su uvjereni da to neće biti u Premiershipu.

Naime, Ibri istječe ugovor s Manchester Unitedom već u lipnju i teško je vjerovati da će mu klub s Old Trafforda nakon ovakve ozljede biti spreman ponuditi jednako bogat novi ugovor, a ni niti jedan drugi član elitne engleske nogometne lige.

Dnevnik Mirror tvrdi da je toga i sam Zlatan svjestan te već planira nastavak karijere u američkom MLS-u. Cilj mu je oporaviti se do početka sljedeće sezone koja počinje tek u ožujku, a među klubovima za koje bi mogao zaigrati nalazi se i Los Angeles FC.

Ibri bi nakon oporavka u Americi odgovarala i visina plaće i razina nogometa koji bi morao s 36 godina igrati pa je ovakav scenario vrlo vjerojatan...