HRABRO

Igor Bišćan u petak ga doveo na trening, u subotu 'gurnuo u vatru'

09.04.2023 u 17:37

Bionic
Reading

S novim Dinamovim trenerom, došle su i neke nove ideje. Tako je Igor Bišćan na svojoj premijeri, veliko zadovoljstvo pružio i 19-godišnjem ofenzivcu Franu Topiću, koji igra na poziciji desnog krila, dok je u okršaju s Lokomotivom zamijenio 'devetku', Josipa Drmića

Dinamo je u subotu teškom mukom pobijedio Lokomotivu 2:1. Igor Bišćan nije imao nimalo lagan posao, ali s obzirom na to da je s momčadi odradio tek jedan trening, previše nije mogao ni utjecati na igrače, to jest igru.

Ipak, presložio je malo sastav, stavio je Ljubičića u vezni red, od prve minute na teren poslao Perkovića, ali i pružio priliku mladima, Gabrijelu Rukavini te Franu Topiću.

Topiću je ovo bio debi, ne samo u igri, već i u seniorskoj momčadi. Naime, u petak se prvi put pojavio na treningu prve momčadi.

'Prije svega mi je drago što sam debitirao za prvu ekipu Dinama. To je san svakog dječaka, drago mi je da mi se ispunio', izjavio je Topić za službenu stranicu Dinama.

'Bit će teško, ali vjerujem da možemo biti prvi i osigurati naslov', dodao je Topić o klupskim ciljevima, pa govorio o sebi:

'Drago mi je što sam dobio priliku. Mislim da ću i dalje dobivati prilike i vjerujem kako ću opravdati povjerenje trenera'.

'Unijeli smo novu energiju. Luka Menalo ušao je s klupe i zabio gol. Zaigrala su i dvojica mladih igrača. Fran Topić se tek u petak navečer prvi put priključio momčadi. Čestitam dečkima na trudu', izjavio je Bišćan.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +32
Lokomotiva - Dinamo, 28. kolo SuperSport HNL-a, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL