ODLUKA JE PALA

Ima i toga; zvijezda futsala se prebacuje na veliki nogomet

01.10.2024 u 17:54

Bionic
Reading

Baš svatko tko je iti malo pratio futsal proteklog desetljeća, pa i malo više, zna za Vedrana Kazazića, standardnog prvotimca Novog Vremena.

S njim u kadru su Makarani došli do najvećih uspjeha u povijesti kluba, osvojili su tri naslova prvaka Hrvatske, te u isto toliko navrata igrali Ligu prvaka, javlja Dalmatinski portal.

No, priči je došao kraj, a šampionska generacija je polako sišla sa scene. Od Osredkara i Bajrušovića pa nadalje, odlazili su ključni prvotimci najboljih sezona, a sada su se oprostili još Jakša Herceg, koji je u klubu ostao kao trener vratara, Mate Vuković, koji ostaje kao pomoćni trener, dok je Marin Musinov prešao u FC Split.

No, Kazazićeva priča je posebno zanimljiva jer je u 32. godini imao još nekoliko ponuda iz futsala, a odlučio se prijeći u Jadran iz Tučepi na veliki nogomet.

Eto, trofejni malonogometaš ide na veliki teren, na kojemu je još nekad davno trenirao, te će baš biti zanimljivo vidjeti kako će se tamo snaći. Dodajmo još da se Jadran natječe u 1. ŽNL Splitsko-dalmatinskoj, navodi Dalmatinski portal