ODLAZAK BEZ ODŠETE

Inter ima tajni plan: Iznenada poklanja Ivana Perišića Manchester Unitedu?

23.05.2019 u 10:43

Bionic
Reading

Talijanska Gazzetta dello Sport tvrdi kako je Inter spreman dati Ivana Perišića u Manchester United te platiti još 30 milijuna eura za Romela Lukakua…

Naš 30-godišnji krilni napadač prije dvije godine pokušao je još u eri Josea Mourinha realizirati transfer u Manchester United, no Inter se s engleskim klubom nije uspio dogovoriti oko odštete.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ove zime Perišić koji očito želi okušati se u Premiershipu je bio blizu prelasku u Arsenal, no i to se izjalovilo, a u posljednje vrijeme smirila se situacija oko hrvatskog reprezentativca za kojeg se vjerovalo da će ostati u Interu ako klub zadrži Luciana Spallettija na klupi i osigura nastup u Ligi prvaka.

Uoči posljednjeg kola Serije A i jedno i drugo se zakompliciralo pa ne iznenađuje što dnevnik Gazzetta dello Sport sada tvrdi da je Perišić opet na nogometnom tržištu, no ovaj put Inter ga je spreman poslati na Old Trafford bez odštete.

Naime, navodno su u milanskom klubu poželjeli Romelua Lukakua, snažnog, ali često osporavanog 26-godišnjeg belgijskog napadača koji je zabio tek 12 golova ove sezone u Premiershipu, ali i dalje je na cijeni na nogometnom tržištu.

Inter je spreman dati Perišića i 30 milijuna eura za Belgijca, a sada je na klubu s Old Trafforda da odluči koliko mu se to isplati. U svakom slučaju, zvuči primamljivo i mnogi bi na to definitivno pristali pa bi ovo moglo biti zanimljivo ljeto za našeg ofenzivca…