nevjerojatno

Inter izgubio ključnog igrača netom prije utakmice protiv Crvene zvezde u Ligi prvaka

24.09.2024 u 18:02

Bionic
Reading

Ova ozljeda dolazi u nezgodnom trenutku za Inter, koji se suočava s izazovnim rasporedom u Serie A i Ligi prvaka, a izostanak jednog od ključnih igrača momčadi mogao bi značajno utjecati na njihove rezultate u sljedećim tjednima

Interov talijanski veznjak Nicolo Barella propustit će utakmicu šestog kola Serie A protiv Udinesea zbog ozljede bedra, koju je zadobio tijekom nedjeljnog milanskog derbija protiv Milana. Klub iz Lombardije potvrdio je da je Barella istegnuo desno bedro u porazu od 1:2 te da će njegovo stanje biti ponovno procijenjeno sljedeći tjedan.

Prema talijanskim medijima, očekuje se da će Barella izbivati ​​do kraja reprezentativne pauze sljedećeg mjeseca, što znači da će propustiti i važnu utakmicu Lige prvaka protiv Crvene zvezde, kao i sedmo kolo Serie A protiv trenutno vodećeg Torina.

Inter se trenutno nalazi na šestom mjestu ljestvice nakon pet kola, s tri boda zaostatka za Torinom i dva boda iza Udinesea, koji drži treće mjesto. Odsustvo ključnog veznjaka zasigurno će biti veliki udarac za momčad Simonea Inzaghija u nadolazećim tjednima.