ovo nismo očekivali

Barcelona vraća iz mirovine legendarnog golmana nakon ozljede Ter Stegena?

24.09.2024 u 17:38

Bionic
Reading

Barcelona je u sjajnoj formi, ali ozbiljan udarac stigao je prošle nedjelje u utakmici protiv Villarreala. Iako su slavili s uvjerljivih 5:1 i zadržali savršeni niz u La Ligi s maksimalnih 18 bodova nakon šest kola, slavlje je zasjenila teška ozljeda Marca-Andrea ter Stegena.

Njemački vratar ozlijedio je koljeno pred kraj prvog poluvremena i s terena je iznesen na nosilima. Nažalost, potvrđeno je da je došlo do puknuća tetive patele, što znači da će izbivati čak osam mjeseci i da je sezona za njega završena.

Barcelona okreće pogled prema Szczęsnyju

Kako prenosi Fabrizio Romano, Barcelona sada traži hitnu zamjenu za Ter Stegena i nada se da će dovesti novog vratara besplatno. Najveći interes pokazuju za Wojciecha Szczęsnyja (34), poljskog golmana koji je ovog ljeta odlučio završiti profesionalnu karijeru. Ipak, Barca želi uvjeriti Szczęsnyja da prekine mirovinu i pridruži im se kao prvi vratar do povratka Ter Stegena.

Szczęsny je poznat po svojoj bogatoj karijeri u klubovima poput Arsenala, Rome i Juventusa, a za reprezentaciju Poljske nastupio je 84 puta. Barcelona vjeruje da bi iskusni Poljak bio idealno rješenje u ovom kriznom trenutku te se nadaju kako će uspjeti postići dogovor i privući ga natrag na teren.