SMRT NA JARUNU

Istaknuti djelatnik KK Zagreba pronađen mrtav

11.01.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Nekoliko sati nakon poraza u kupu protiv Cibone u KK Zagrebu su dobili daleko šokantniju i tužniju vijest, pronađeno je tijelo dugogodišnjeg djelatnika kluba Zorana Sučevića

Sučević je u srijedu, piše Večernji list, bio na poslu u klubu u Trnskom, no nije se pojavio na klupi tijekom ogleda s Cibonom. Mjesto pored trenera Jusupa ostalo je prazno, a menadžeru momčadi i direktoru marketinga (dvije Sučevićeve uloge u klubu) nije bilo ni traga niti glasa.

Iz kluba su alarmirali policiju i tijekom noći došao je tragičan epilog ovoga izostanka. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je blizu odbojkaškog terena na zagrebačkom Jarunu. Službenih informacija još nema, smrt 44-godišnjaka se istražuje, a u klubu ističu kako ne vjeruju da si je Sučević sam oduzeo život, jer se toga istog dana, sve do telefonskog poziva nakon kojega je otišao i više se nije vratio, ponašao sasvim uobičajeno.

U svakom slučaju, nedavni košarkaški prvak Hrvatske izgubio je važnu osobu za logistiku, a okolnosti njegove smrti trebale bi biti jasnije nakon završetka istrage.