U SUBOTU PROTIV TRABZONA

Ivan Leko koristio igrače s manjom minutažom, a njegova izjava otkriva sve

07.07.2023 u 21:08

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni doprvak Hajduk u pripremnoj je prijateljskoj utakmici protiv svog kluba partnera, slovenskog prvoligaša Kalcer Radomlja odigrao 1:1 (0:0).

Radomlje je povelo golom Kukovca u 48. minuti, a poravnao je Filip Čuić, igrač koji je prošle sezone igrao na posudbi upravo u Radomlju, u 61. minuti.

Hajduk u subotu igra protiv Trabzonspora u generalki pred Superkup s Dinamom.

'Malo', bio je odgovor Leke na novinarsko pitanje je li danas vidio išta što mu se svidjelo.

'Nema tu iznenađenja, znamo mi odavno kakva je situacija. Nažalost, trend je takav da si prisiljen imati par tjedana priprema bezveze, gubiš vrijeme i čekaš kad ćeš imati kompletnu ekipu da bi onda bilo ‘ajmo sad’. To nije tako samo meni, tako je svima. Sad ti šutiš, jer nemaš šta, ali nema tu nekih iznenađenja, svi mi već puno toga znamo', nastavio je Leko – a prenosi Slobodna Dalmacija. Leko je očito nezadovoljan što momčad koju trenutno ima na raspolaganju nije u skladu s očekivanjima koja ima od prijelaznog roka.

Bio je ovo već treći Hajdukov remi istim rezultatom na pripremama.

'Nije to bitno, dobili smo prošli put pa na kraju ne možeš ništa. Krajnji rezultat je najmanje bitan, čovjek bi htio nešto drugo, nešto više, ali realnost je takva kakva je. Imamo sutra još jednu utakmicu, dobro smo trenirali i momci su pokazali dobru volju i želju. Samo, svi bi mi htjeli nešto više, da se ne lažemo'.

Hajduk će prvu službenu utakmicu u novoj sezoni odigrati već za osam dana kada će u Maksimiru gostovati kod Dinama u SuperSport Superkupu, da bi 21. srpnja još jednom gostovao kod Dinama u 1. kolu SuperSport HNL-a.