nisu imali milosti

Ivan Perišić se nudio slavnom talijanskom prvoligašu, ali je ekspresno odbijen

30.08.2024 u 18:39

Bionic
Reading

Neslavno je završila epizoda Ivana Perišića u Hajduku, povratak na Poljud ispao je totalni debakl, kako za njega, tako i za klub. Perišić sad intenzivno traži novi angažman, ali baš i nema zainteresiranih klubova

Prema informacijama koje dolaze iz Italije, Ivan Perišić se preko svojih zastupnika prije nekoliko dana ponudio Fiorentini, ali je doživio veliko razočaranje.

Naime, 'viole' intenzivno traže pojačanja, među ostalim i na poziciji lijevog krila, posebice nakon što su osigurali nastup u Konferencijskoj ligi. No, Perišić im uopće nije zanimljiv te je hrvatski reprezentativac ekspresno odbijen!

'Nisu ni pomislili da dovedu hrvatskog krilnog napadača', navodi talijanski stručnjak za transfere Niccolo Ceccarini te napominje kako bi zainteresiranih klubova trebalo biti jer Perišić može otići ako za njega Hajduku netko plati odštetu od 200.000 eura.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

To je mizeran novac za tako iskusnog igrača, no problem je u činjenici da se Perišić tek vraća nakon teške ozljede i operacije ligamenata koljena.

Fiorentina očigledno ne želi riskirati, ali ima zainteresiranih klubova. Talijanski mediji navode kako je Monza prva koja bi vrlo rado angažirala Ivana Perišića, a tu je i Genoa.

Podsjetimo, Ivan Perišić je za Hajduk odigrao 12 utakmica, od čega je samo tri puta bio u početnoj postavi, te je zabio jedan gol.