nije išlo...

Ivan Radeljić je bivši; za klupu 'farmaceuta' kandidiraju dva poznata trenerska imena

01.09.2024 u 16:19

Bionic
Reading

Slaven Belupo je u novu sezonu krenuo katastrofalno loše, remi i četiri poraza presudili su treneru Ivanu Radeljiću koji napušta momčad iz Koprivnice. Nazire se i novi trener, u konkurenciji su dva jaka imena iz SuperSport HNL-a

Domaći 1:0 poraz od Istre 1961 presudio je treneru Slaven Belupa Ivanu Radeljiću. Iako se još čeka službena potvrda iz kluba već se sad može reći da je Radeljić bivši, a 'farmaceuti' traže novog trenera.

Slaven Belupo je u prvih pet kola SuperSport HNL-a ostvario tek remi (2:2 s Lokomotivom) te upisao četiri poraza pa je s Osijekom zakucan na samom dnu prvenstvene ljestvice.

Neslužbeno doznajemo kako su u konkurenciji za novog trenera dva jaka imena iz SuperSport HNL-a.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Prvi je izbor dijela čelnih ljudi Slaven Belupa Željko Sopić koji je prije nekoliko dana napustio Rijeku, slobodan je i sigurno bi mu momčad iz Koprivnice bila novi izazov u karijeri.

Drugi izgledni kandidat za klupu 'farmaceuta' je slovenski trener Simon Rožman koji je od 2019. do 2021. vodio Rijeku, a kao potencijalni kandidati spominju se još Samir Toplak i Dinko Jeličić.

  • +5
Slaven Belupo - Istra 1961 (31.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Informacije iz Koprivnice govore kako će novi trener 'farmaceute' preuzeti već sljedećeg tjedna kako bi u kratkoj reprezentativnoj stanci pokušao pregrupirati momčad i pripremiti ju za nastavak ove očigledno neizvjesne sezone.

Standings provided by Sofascore