BEZ PSOVKI, MOLIM

Iskreni Radeljić svjestan da mora 'skratiti jezik': Malo će mi biti za kazne...

23.08.2024 u 17:55

Bionic
Reading

Trener Slaven Belupa Ivan Radeljić u prošlom je kolu protiv Lokomotive (2:2) 'zaradio' crveni karton, odnosno suspendiran je za subotnju utakmicu kod Varaždina (18.15 sati, MAXSport 1, MAXtv) u sklopu 4. kola SuperSport HNL-a.

Uoči utakmice protiv Varaždina izrazio je Radeljić ispričao se zbog incidenta i izrazio što neće moći voditi svoju momčad u lokanom derbiju. Suspenziju je dobio zbog psovanja suca Kolarića.

Zabranjeno mu je obavljanje funkcije na dvije prvenstvene ili kup utakmice, koja obuhvaća zabranu ulaska u svlačionice i pripadajuće službene prostorije te pristup klupi za rezervne igrače prilikom odigravanja prvenstvenih ili kup utakmica, odnosno novčana kazna u iznosu od 3500 eura. Prije izricanja kazne pismenim je putem poslao ispriku pa je to utjecalo na to da dobije blažu kaznu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Teško je, iako je trenutak moje reakcije bio očekivan jer se puno toga izdogađalo. Čovjeku sam se nakon utakmice ispričao zbog rječnika, tu sam malo stvarno pretjerao, i on je ispriku prihvatio, ali opet mi ostaje žal radi te ruke, a tu je i pitanje kartona jer Martinović ide sam u gol. Naravno da ću morati drugačije, malo će mi za kazne biti moj ugovor ako tako nastavim..

Meni je uvijek draže dok trener ima emociju, ali morat ću se kontrolirati, ne smijem ići u krajnost. Ne tražim da mi bilo tko pomogne, nego samo da mi se pošteno sude utakmice. Ja sam takav, uvijek ću otvoreno reći što je. Dogodi mi se ponekad da pretjeram, pokušat ću to u budućnosti malo smanjiti', rekao je Radeljić, dok je utakmicu, odnosno mogućnost da za momčad zaigraju novi igrači Grgić i Dolček, najavio ovim riječima.

'Novi igrači sutra bi trebali biti u konkurenciji. Bit će nam sigurno pojačanja, to su igrači s ogromnim iskustvom, a i domaći dečki. Dolček pogotovo, Grgić je tu već bio, zna okruženje i gotovo sve igrače, osjeća se kao kod kuće i takvi igrači nam trebaju. Donose nam kvalitetu više na pozicijama na kojima smo kratki i mislim da smo tu napravili dobar posao. No nadam se još jednom pojačanju, a poziciju neću otkriti