raketa na poljudu

Ivan Rakitić sletio u Split; navijači Hajduka u euforiji, sprema se veliki doček

21.07.2024 u 17:43

Bionic
Reading

Nešto prije 17 sati Ivan Rakitić je s obitelji sletio u Split! Dočekali su ga brojni navijači, no on je s obitelji izašao na poseban izlaz te kombijem krenuo prema hotelu

Ivan Rakitić je s obitelji stigao u Split, a na aerodromu ga je dočekao poseban kombi koji ga je odveo do hotela gdje će se odmoriti do večeras jer je u 19.30 sati na Poljudu najavljeno njegovo predstavljanje kao novog igrača Hajduka.

Navijači Hajduka već su se organizirali, euforija trese Split te je Rakitiću na Poljudu pripremljen spektakularan doček.

Njegovo službeno predstavljanje je na Poljudu u 19.30 sati, a navijači će se organizirano skupiti pola sata ranije kod fan shopa na Poljudu.

  • +6
Ivan Rakitić stigao u Split 21.7.2024. Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric

'Za 19:00 ne planirajte ništa osim Poljuda! Vidimo se kod fan shopa na Poljudu od 19 sati. Dočekajmo najtrofejnijeg igrača u povijesti kluba kako on to zaslužuje', objavili su uz dodatak:

'Ivan Rakitić u 16:00 sletjet će na aerodrom nakon kojeg će se uputiti prema Poljudu. U 19.30 sati zakazano je službeno predstavljanje, a mi Vas ovim putem pozivamo da od 19 sati zapalimo Split i da napravimo ludnicu svih ludnica. Svi na doček', stoji u objavi na stranici 'Niko kao Hajduk iz Splita 1950' koja okuplja veliki broj navijača.