ODŠKRINUTA VRATA

Ovaj Džekin potez vezan uz Rakitića dodatno je podgrijao atmosferu u Splitu

21.07.2024 u 14:56

Bionic
Reading

Edin Džeko je dao do znanja što misli o dolasku Ivana Rakitića na Poljud

Ivan Rakitić je novi igrač Hajduka. Bijeli su ovu vijest lansirali poput rakete u ponoć na prelasku sa subote na nedjelju te najavili svečano predstavljanje novog igrača u 19.30 sati u Bijelom salonu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Odmah su se organizirali i navijači Ništa drugo se nije moglo ni očekivati nakon objave potpisa Ivana Rakitića za Hajduk. Na Facebook i Instagram profilima "Niko kao Hajduk iz Splita 1950" objavljena je obavijest o dočeku bivšeg Vatrenog. Rakitić će u 19:30 biti službeno predstavljen u Bijelom salonu poljudskog stadiona, a navijači se pozivaju da ga dočekaju pola sata ranije ispred stadiona.

  • +42
Ivan Rakitić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

Prvu klupsku objavu lajkao je i Edin Džeko kojeg Splićani silno žele u svojim redovima. Ovaj vrsni napadač Fenerbahčea i BiH reprezentacije lani ja za svoj klub zabio 25 golova, ali trener Jose Mourinho svojim potezima jasno daje do znanja da mu nije u prvom planu. Prvo je doveo Cenka Tosuna, turskog reprezentativca koji stiže iz Bešiktaša, a sada je sve bliži dolazak još jednog napadača. Marokanac Youssef En-Nesyri trebao bi doći iz Seville i potpisati ugovor na četiri godine.

Džeko je pod ugovorom s Fenerom još jednu sezonu, a plaća mu je 4,5 milijuna eura i to ga, za sada, drži daleko od Poljuda. No, slučaj Rakitić je pokazao da gdje ima volje ima i načina. Zato ovaj lajk kojeg je Džeko stavio ispod objave Rakitićevog dolaska u Hajduk ima težinu vrata drži odškrinutima.

Hajduk - Fenerbahče 1:0, pripremna utakmica, 10.7.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel
Standings provided by Sofascore