U WETZLARU SRETNI

Ivano Balić oduševio navijače: Djelujemo kao obitelj!

22.05.2014 u 15:03

Bionic
Reading

Nekad najbolji svjetski rukometaš i bivši hrvatski reprezentativac Ivano Balić i sljedeće će sezone nositi dres Bundesligaša Wetzlara.

Splićanin Balić je donedavno imao nedoumice oko nastavka karijere, ali na kraju je na obostrano zadovoljstvo postignut dogovor o nastavku suradnje do lipnja 2015.

'Uistinu sam sretan što sam donio odluku o ostanku u Wetzlaru. Izuzetno se dobro osjećam ovdje, klub je stvarno profesionalno vođen, ali s druge strane djelujemo kao obitelj. Smatram da smo imali dobru godinu te da bi sljedeće godine mogli postići još više i upravo zbog toga želim te ću dati svoj doprinos momčadi', izjavio je Balić.

Profesionalnu karijeru je Balić započeo u Splitu 1997. godine. Branio je boje Metkovića, španjolskog Portland San Antonija, Zagreba i Atletico Madrida prije dolaska u Wetzlar prošle godine.

Nema sumnje kako će ova vijest oduševiti sve rukometne zaljubljenike u Hrvatskoj i naravno navijače Wetzlara. Balić je odbio otići u igračku mirovinu iako su ga nakon što je proslavoi 35. rođendan mnogi tamo vidjeli.