prvo slavlje 'farmaceuta'

Ivković šokirao Poljud: I brakovi se raspadaju nakon 20 godina

24.02.2018 u 19:46

Bionic
Reading

Nogometaši Slaven Belupa napravili su sportsko čudo te su u Splitu, posve zasluženo, stigli do prve pobjede nad Hajdukom. Jedini gol zabio je Mateas Delić u 71. minuti

Iako je Hajduk imao dugi niz bez poraza, točnije od studenoga kada ga je na Poljudu svladao Rudeš, i nakon pobjede nad Dinamom prošlog vikenda, svi su očekivali nastavak tradicije u ogledim sa Slaven Belupom.

No, Delić je zabio jedini gol i donio pobjedu 'farmaceutima', a nakon utakmice oba su trenera iznijela svoje gledanje.

  • +9
Hrvatski telekom Prva liga, 23. kolo, HNK Hajduk - NK Slaven Belupo Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

'Svi su nas prežalili, nakon dugog niza Hajduka bez poraza, nakon pobjede u derbiju ali i zbog toga što nikad nismo pobijedili na Poljudu. No, kao što sam rekao, i brakovi se rasapdaju nakon 20 godina', komentirao je Tomislav Ivković, trener Slaven Belupa.

'Znao sam da ćemo igrati protiv ekstra defanzivne momčadi, čvrstu bloku i momčadi koja nije u dva kola primila gola. Na to smo se pripremali, cijelo prvo poluvrijeme pokuapšavli smo uspostaviti igru između linija te imati aktivne bokove. Međutim, nismo bili pravi. U poluvremenu smo pokušali s izmjenama, ne bi li dobili više energije prema naprijed, ali nismo došli do pravih prilika', rekao je trener Hajduka Željko Kopić.

Što su još rekli Ivković odnosno Kopić, pogledajte u prilogu.