REZULTATI SU SJAJNI

Ivković 'preživio' verbalni napad na Mamića

20.12.2013 u 14:02

Bionic
Reading

Nakon što je Lokomotivin trener u četvrtak 'raspalio' po Zdravku Mamiću i najavio svoj odlazak iz Dinamova 'satelita', izvršni odbor kluba s Kajzerice oprostio je Ivkoviću grube riječi

Tomislav Ivković, razočaran izborom Zorana Mamića za dugoročno rješenje na Dinamovoj klupi, sasuo je drvlje i kamenje po Zdravku Mamiću i najavio da s njime više ne želi imati nikakav odnos i svoj odlazak iz Lokomotive.

Tijekom dana navodno su čak i čelnici kluba, nakon telefonskih konzultacija, tu Ivkovićevu želju prihvatili i tražili drugo rješenje, a prvenstveni dvoboj s Rijekom trebala je biti njegova zadnja utakmica među 'plavo-bijelima'.

No večer je donijela smiraj i u petak ujutro održan je sastanak Izvršnog odbora te je zaključeno kako su 'lokosi' zadovoljili postignutim rezultatima u protekloj godini, kako u prvenstvu i Kupu tako i u natjecanjima u Europi.

Također, Izvršni odbor kluba vrlo je zadovoljan što se nastavlja suradnja s trenerom gospodinom Tomislavom Ivkovićem, čiji ugovor s klubom traje još 18 mjeseci.