teška situacija

Iz škotskog stožera uoči Hrvatske upozoravaju navijače: Možda će nas boljeti...

09.10.2024 u 15:18

Bionic
Reading

Škotska nogometna reprezentacija u subotu (12. listopada, 18 sati) u 3. kolu Lige nacija gostuje na Maksimiru, a iz njihovog stožera je nezadovoljnim navijačima stiglo novo razočaravajuće upozorenje

Pomoćni trener škotske reprezentacije John Carver je uoči utakmica s Hrvatskom i Portugalom upozorio navijače kako će momčad, a onda i oni s njom, još morati patiti u Ligi nacija.

Izbornik Steve Clark ima velikih problema s ozljedama, a reprezentacija je u ovom trenutku na očajnom učinku od četiri poraza i jednom remiju u posljednjih pet službenih susreta. U službenoj utakmici Škoti su posljednji put slavili još u rujnu 2023. kad su u kvalifikacijama za EURO pobijedili Cipar 3:0.

'Dio smo teške grupe Lige nacija, ali to je zbog uspjeha koji smo imali te ostvarili promociju u viši rang. Sad ćemo možda morati patiti, ali garantiram vam da ćemo dugoročno biti bolji', kazao je uoči utakmice s Hrvatskom pomoćni trener škotske reprezentacije John Carver te dodao:

'Svjesni smo važnosti ovoga natjecanja, ali čeka nas ždrijeb kvalifikacijskih skupina za Svjetsko prvenstvo u prosincu, planiramo sve u skladu s time. Možda će nas boljeti i možda ćemo patiti, ali gledamo u budućnost.'

Za kraj je Carver optimistično zaključio kako nije baš sve crno.

'Napredovat će svaki individualac koji nam sada dolazi jer cijelo vrijeme igramo protiv reprezentacija iz A ranga. Na taj se način brže i bolje razvijaš', zaključio je Carver uoči gostovanja u Zagrebu (subota, 12. listopada, 18 sati).