psk_2

odsvirao je svoje

'Izmasakrirao' je Hrvatsku, a UEFA ga je sad izbacila s Eura

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 28.06.2024 18:47
  • Objavljeno 28.06.2024 u 18:29
Bionic
Reading

Nizozemski sudac Danny Makkelie koji je svojim kontroverznim odlukama na utakmici Hrvatske i Italije svima 'dizao' živce više neće suditi na Euru u Njemačkoj

Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj nastavlja se bez Hrvatske, a UEFA je objavila koji će sve suci dijeliti pravdu na utakmicama osmine finala.

Susret Švicarska - Italija sudit će Poljak Szymon Marciniak, sraz Njemačke i Danske pripao je Englezu Michaelu Oliveru, dok će Englezima i Slovacima 'svirati' Turčin Umut Meler. Francuz Francois Letexier sudi utakmicu Španjolska - Gruzija, Šveđanin Glenn Nyberg Francuska - Belgija, a sraz Portugalaca i Slovenaca 'svira' Talijan Daniele Orsato. Sraz Rumunjske i Nizozemske dopao je Felixa Zwayera (Njemačka), dok Austrija - Turska sudi Portugalac Artur Soares Dias.

Znakovito, na listi sudaca za samu završnicu Eura nema 'krvoloka', Nizozemac Danny Makkelie koji je 'izmasakrirao' Hrvatsku protiv Italije izbačen je s popisa i poslan kući!

  • +24
Utakmica 3. kola skupine B na EURU: Hrvatska - Italija Izvor: EPA / Autor: Filip Singer

Čini se kako je i Sudačka komisija Uefe shvatila da Makkelie jednostavno nije dostojan daljnjeg suđenja na ovom Euru, a pitanje je kako će se sve ovo odraziti i na njegovu daljnju karijeru jer je i ranije imao nekoliko vrlo spornih odluka na važnim utakmicama.

sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal