nema predaje

Jakirović se oglasio nakon otkaza, evo što je poručio

19.09.2024 u 17:17

Bionic
Reading

Sergej Jakirović je smijenjen s mjesta trenera Dinama. Presudio mu je katastrofalni poraz od Bayerna 9:2 u 1, kolu Lige prvaka.

Otkaz je visio u zraku još tijekom jučerašnjeg dana, a danas je i realiziran. Sam Jakirović javnosti se obratio putem društvene mreže Instagram:

'Dragi prijatelji, kao što već znate, od danas i službeno više nisam šef stručnog stožera GNK Dinamo Zagreb. Od prvog dana u klubu osjećao sam ogromnu ljubav i podršku svih vas. Imati priliku voditi klub iz grada u kojem živim godinama bila je nevjerojatna čast i emocija koju ću uvijek nositi u srcu.

Stručni stožer i ja smo od prvog dana radili predano kako bi momčad izgledala što bolje. Nekad smo bili izvanredni, nekad manje uspješni, ali najvažnije je da nikada nismo odustali od postavljenih ciljeva.

Želim se zahvaliti svim navijačima koji su nas pratili i podržavali, od Zagreba do Bakua. Hvala i igračima na njihovom trudu te svima u klubu, od radnika na terenima do ljudi iz Uprave, koji su dali svoj doprinos našim uspjesima.

'U nogometu, kao i u životu, svaka priča ima svoj kraj. Ovo je kraj jednog sjajnog poglavlja. Uspjeli smo osvojiti dva trofeja, ostvariti velike pobjede i fantastične rezultate, a najvažnije od svega, vjerno smo slijedili klupski slogan 'Nema predaje'. Želim Dinamu puno uspjeha u nadolazećim utakmicama i neka nastave nizati pobjede. Dinamo Zagreb iznad svih!'

Jakirović je kao trener Dinama vodio 60 utakmica, ostvarivši 41 pobjedu, 9 remija i 10 poraza. 

Standings provided by Sofascore