IZ HEROJA U TRAGIČARA

Je li moguće da će Leicester City potjerati Ranierija!?

06.02.2017 u 10:44

Bionic
Reading

Prema britanskim kladionicama, Claudio Ranieri postao je prvi favorit za dobivanje otkaza u Premiershipu, a Gazzetta dello Sport tvrdi da je Talijan otvoreno tražio od svojih igrača da mu kažu žele li ga uopće više na klupi Leicestera...

'Lisice' su u velikoj krizi. Više od mjesec dana Leicester nije zabio pogodak, a u tom je razdoblju osvojio tek jedan bod i zabilježio četiri poraza. Posljednji se dogodio ove nedjelje kod kuće proitv Mourinhovog Uniteda koji je slavio s uvjerljivih 3:0.

Tako je klub koji je ispisao najljepšu nogometnu bajku Premiershipa prošle sezone postao jedan od ozbiljnih kandidata za ispadanje iz lige, a ako se trenutna forma još neko vrijeme nastavi, taj će se scenario sigurno pretvoriti u realnost.

Kao što to uvijek biva, krivca se traži u treneru pa je na britanskim kladionicama Claudio Ranieri postao prvi favorit za dobivanje otkaza među stratezima Premiershipa. Čudotvorac koji je odveo Leicester prošle sezone do naslova prvaka čini se da ne nalazi načina kako trenutno trgnuti svoju momčad koja djeluje očajno na terenu, a Gazzetta dello Sport tvrdi da je Talijan otvoreno rekao igračima: ako me više ne želite, idite tražiti upravu da me smijeni.

'Puno toga će ovisiti o tome koliko su odani tajlandski vlasnici čovjeku koji je klubu donio gotovo nemoguć uspjeh prošle sezone. No, s ovakvom igrom sigurno da nisu previše dobri da bi ispali,' kaže Sandro DiMichele, Skyjev stručnjak za klađenje.

Ranieri se zasad nema namjere sam povući, ali njegova sudbina mogla bi ovisiti o ishodu derbija začelja sljedećeg vikenda u kojem Leicester gostuje kod Swanseaja...