KAKAV GAF MARIĆA

Je li ovo najgora odluka jednog hrvatskog suca!?

28.07.2014 u 10:28

Bionic
Reading

Nakon 2. kola MAXtv Prve lige ponovo su se sudačke odluke našle u središtu pozornosti, a posebno slabo je sudio Bruno Marić na utakmici Zadra i Osijeka…

Nakon što je sudac Ljubičić obilježio prvo kolo svojim previdom kaznenog udarca u dvoboju Hajduka i Istre, što je strašno naljutio splitski klub, do te mjere da se spominjalo i istupanje iz lige, sličan gnjev čuje se iz drugih tabora poslije novog nogometnog vikenda.

Trener i predsjednik Zagreba Dražen Medić jako je ljut zbog suđenja u dvoboju sa Slaven Belupom i prijeti povlačenjem ekipe s travnjaka u sljedećem kolu ako se nešto slično ponovi.

No, još gore suđenje viđeno je u dvoboju Zadra i Osijeka. Domaći su slavili 2:1, a Osječani smatraju da je Bruno Marić napravio previše pogrešaka na njihovu štetu, iako je kod pogodaka Zadra sve bilo regularno.

Možda Marić nije sudio po njihovom ukusu, no Osijeku je poklonio bizaran kazneni udarac. Naime, u sudačkoj nadoknadi gostujući su igrači jedan drugog srušili, a za Marića je to bio penal kojeg je u gol pretvorio Josip Barišić.

Taj pogodak nije utjecao na konačni rezultat, ali je nesumnjivo jedna od najvećih pogrešaka koje smo vidjeli u MAXtv Prvoj ligi posljednjih godina…