NIŠTA BEZ FERGUSONA

Je li United najlošiji kupac ovog ljeta?

03.09.2013 u 08:48

Bionic
Reading

Engleski nogometni prvak Manchester United pokušavao je tijekom ljetnih dana dovesti Fabregasa, Modrića, Özila, Herreru, Fellainija i Khediru. Do prvih minuta utorka službeno nije doveo nikoga

Prava je pomutnja trajala u zadnjim satima ponedjeljka, a neki su engleski mediji već pisali kako je i službeno potvrđen dolazak 25-godišnjeg markantnog nogometaša iz Evertona Marouanea Fellainija. Spominjalo se i da je United za njega platio odštetu od 24 milijuna engleskih funti, s tim da bi morao uplatiti i određeni iznos ispune li se dogovoreni bonusi.

No, ubrzo je demantirana ta vijest jer je navodno Everton stopirao ciijelu priču, te se zapravo od početka nije slagao s cijenom Uniteda.

Inače, nešto prije toga se napominjalo da će United dovesti veznjaka iz Bilbaa, Andera Herreru, a u tom poslu se spominjala i veća cifra. Navodno su ljudi iz Uniteda bili u Španjolskoj i sređivali posao (plaćanje poreza, ostala administracija...), da bi se naknadno ustanovilo kako dotični nemaju nikakve veze s Unitedom (!?).

Kako god, United i dalje službeno traži pojačanje u veznom redu ili ga u ovom prijelaznom roku uopće neće niti dočekati.

Po posljednjim je informacijama United zatražio dodatnih sat vremena kako bi zgotovio posao s Fellainijem.

Tako ispada da je United uoči nove sezone napravio samo jedan transfer. Umjesto Fergusona, koji je otišao u mirovinu, na njegovo je mjesto stigao Moyes.