Filip Krovinović

Jedan od junaka Hajdukove pobjede otkrio što misli o ponašanju Torcide

19.08.2024 u 06:08

Bionic
Reading

U trećem kolu Prve HNL, Hajduk Split je igrao protiv Varaždina na Poljudu. Gosti su već na samom početku uspjeli iznenaditi domaćine jer su poveli ranim pogotkom, no Splićani se nisu predavali i preokrenuli su utakmicu pogotcima Filipa Krovinovića (56') i Marka Livaje (74').

Strijelac prvog gola, Filip Krovinović, osvrnuo se na sinoćnji dvoboj s Varaždinom:

'Jako teška utakmica, nije nam bilo lako nakon četvrtka i velike tuge. Ali jako mi je drago što smo preokrenuli rezultat i došli do tri boda nakon dugo vremena.

'Čestitam momčadi, ovo su jako bitna tri boda, želim poručiti da nitko nema razloga sumnjati u ovu momčad jer mi smo tu i dalje, živimo, dišemo, uvijek ćemo davati sve od sebe i nikad se nećemo predati.' nastavio je.

  • +23
Hajduk - Varaždin (18.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

Prokomentirao i 'golčinu' koju je postigao na utakmici.

'Znate kako se kaže, ako ne pucaš nećeš ni zabiti. U drugom dijelu trener me prebacio prema naprijed, bilo je i više udaraca... Pomogao sam momčadi, drago mi je radi toga, imao sam osjećaj da mogu zabiti još koji gol, da je bila neka bolja akcija... Ali nema veze, najvažnija su tri boda, a koristim priliku čestitati našem mladom Šimunu Hrgoviću na top ulasku u igri i asistenciji za gol.'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Upitan je i što im je Gattuso rekao u svlačionici nakon što su bili ispraćeni zvižducima te se osvrnuo i na protekli tjedan.

'Zasluženo smo ispraćeni zvižducima u svlačionicu, makar sam imao osjećaj da je bilo dobro, samo smo primili glupi gol iz auta. Podržavali smo jedni druge, rekli da idemo u drugom dijelu zaigrati bolje i preokrenuti, i to smo i napravili. Bilo je jako teško, i psihički i fizički, teške su noge svakako, ali nema alibija.'

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Mi smo Hajduk, tako se trebamo i ponašati, bio to Varaždin, bio to Dinamo, Ružomberok..., moramo naći snage, ovo nam mora biti putokaz za dalje. Ovo je tek početak sezone idemo u svaku sljedeću po pobjedu.'

Za kraj je otkrio i gdje još ima mjesta za napredak.

'Nastojimo svaki dan biti bolji, ali rezultati su ti koji određuju atmosferu na treningu i utakmicama. Nadam se do pauze da ćemo uzeti još dvije pobjede. Mislim da možemo puno bolje u zadnjih 20-25 metara, bolji pas, bolja odluka, bolji šut... Znamo što nas čeka u Puli, trener koji je bio u Hajduku, željan pobjede i dokazivanja', zaključio je Krovinović.