NAPAD NA ČEKIČARE

Jose Mourinho ovime postao kralj licemjerja

30.01.2014 u 10:57

Bionic
Reading

Bijesan je bio menadžer Chelseaja Jose Mourinho nakon dvoboja 23. kola Premierlige u kojem su njegovi nogometaši na svome Stamford Bridgeu odigrali samo 0-0 protiv West Hama

Portugalca je razljutila defenzivna taktika 'čekićara' koji su se branili svih 90 minuta i na koncu izborili bod. Ukupan broj udaraca prema vratima bio je 39-1 u korist Chelseaja, ali 'bluesima' to u srijedu nije pomoglo.

Iako je i sam u prošlosti puno puta uspjehe ostvarivao na sličan način i tada sasvim drugačije analizirao dvoboje, Mourinha je ovaj put strašno zasmetao 'bunker' West Hama.

Mourinho i plavci nisu znali što s ovakvim West Hamom


'Jako je teško igrati utakmicu u kojoj samo jedna momčad želi igrati. To nije Premierliga. To nije najbolja liga na svijetu. Ovo je bio nogomet iz 19. stoljeća,' bjesnio je Mourinho.

'Bilo je tu glumljenja ozljeda, varanja. A ne znam ni je li to prava riječ. Golman nije krao vrijeme nakon 70. minute, već od samog početka. U kaznenom prostoru su bila desetorica braniča. Nisu nijednom iskoračili iz šesnaesterca. Vratar West Hama je obranio puno udaraca, ali imali su oni i drugih igrača bez rukavica koji su puno toga obranili. Imali su više golmana nego braniča,' cinično je dodao Portugalac.

Ovako je nekada slavio prolaze izborene bunkerom i 'krađom' vremena


Chelsea se pobjedom mogao bodovno izjednačiti s Arsenalom. Ovako je ostao dva boda iza 'topnika', a sada zaostaje tri za Manchester Cityjem koji je preuzeo vrh Premierlige.

Engleska 1. liga, 23. kolo
Chelsea 0 0 West Ham
Sastavi
P. Cech
J. Terry
G. Cahill
C. Azpilicueta (63' F. Lampard)
B. Ivanovic
Oscar (80' D. Ba)
J. Mikel Obi (63' N. Matic)
Ramires
E. Hazard
Willian
S. Eto'o
A. San Miguel del Castillo
J. Tomkins
J. Collins
J. O'Brien
G. Demel
K. Nolan (80' A. Nocerino)
M. Noble
M. Diame (30' M. Jarvis)
M. Taylor
S. Downing
A. Carroll (64' C. Cole)
Žuti kartoni
Ramires 84'
J. O'Brien 58'
M. Taylor 61'
K. Nolan 74'