STUDIO SHNL

Joško Jeličić iskreno o Hajduku: Nisu imali lagan put s obzirom na sva previranja

06.10.2024 u 21:37

Bionic
Reading

U emisiji MAXSporta 'Studio SHNL' Joško Jeličić i Hrvoje Vejić prokomentirali su činjenicu da je Hajduk nakon prve četvrtine SuperSport HNL-a na prvom mjestu prvenstvene ljestvice

'Sve čestitke Hajduku, zasluženo su osvojili prvu četvrtinu SuperSport HNL-a. Ovo je najbolji rezultat Hajduka, oni su bez poraza i zasluženo su tu gdje jesu', kazao je Joško Jeličić u emisiji MAXSporta 'Studio SHNL' te dodao:

'Nisu imali lagan put s obzirom na sva previranja, na novog trenera i sve teške situacije. Zaslugom igrača i stožera na čelu s Gennarom Gattusom su tu gdje jesu, ispred jednog Dinama koji je apsolutno u svim segmentima kvalitetniji.'

Osvrnuo se Jeličić na rad Gennara Gattusa.

Studio SHNL Joško Jeličić o Hajduku Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel

'Gattuso poznaje proces. Bio je veliki igrač u velikom klubu, svjetski prvak... Poznaje procese o igračkom i ekipnom razvoju. Kad je došao bio mu je prioritet graditi priču kroz defenzivnu stabilnost i igru bez lopte. I Hajduk teško prima golove, čak i u derbijima', navodi Jeličić i dodaje:

'Igrači Hajduka sada puno lakše rješavaju zatvorene varijante i u 'malim' utakmicama, puno lakše i bez pritiska igraju na Poljudu. Na njihovom govoru tijela osjeti se da imaju puno više samopouzdanja i više nemaju problema na tim 'malim' utakmicama kao što su imali prije', zaključio je Joško Jeličić.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore