psk_2

'izbacilo' ga je...

Joško Jeličić više neće komentirati Euro na HTV-u, ali nije jedini koji je napustio studio

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 29.06.2024 09:24
  • Objavljeno 29.06.2024 u 09:25
Bionic
Reading

Jedan od HTV-ovih stručnih komentatora, Joško Jeličić, iznenada je objavio kako je završio s gostovanjima u studiju za vrijeme trajanja aktualnog Eura u Njemačkoj

Joško Jeličić je gostujući na podcastu Tribina otkrio kako je kontaktirao urednika Marka Šapita te ga obavijestio da više neće komentirati utakmice Eura.

'Nakon što nas je Zaccagni izbacio, izbacio je i mene. Odlučio sam da neću više, nemam tu energiju ni emociju. Zvao sam Šapita, zahvalio sam, on je to prihvatio. Uvijek sam imao maksimalan support HRT-a i nikad nisam imao pokušaj utjecaja ni na što. To je isključivo moja odluka', rekao je Jeličić dodavši da jednostavno nema više emocije i snage za rad nakon što je Hrvatska ispala već u grupnoj fazi. Misli da bi, kad bi nastavio svoj posao tamo, to samo bilo odrađivanje posla.

Činjenica je kako su pojedini komentari Joška Jeličića izazvali reakciju javnosti, pa se i HRT morao ogradio od Jeličićevih izjava, no to nije razlog njegovog odlaska.

'Ističemo kako stavovi koje je Joško Jeličić iznio u našoj uvodnoj emisiji posvećenoj Europskom prvenstvu u nogometu nipošto nisu stavovi HRT-a', navodi se u priopćenju HRT-a.

No, nije Joško Jeličić jedni koji napušta studio HRT-a i mjesto stručnog komentatora za ovaj Euro u Njemačkoj. Svoje je 'odradio' Mario Carević, ali on ima više nego opravdane razloge za odlazak - počele su pripreme nogometaša Šibenika za iduću sezonu, povratničku u SuperSport HNL!

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal