VIŠA SILA

Juve i Galatasaray nisu mogli protiv ove tuče

10.12.2013 u 22:26

Bionic
Reading

Dvoboj posljednjeg kola skupine B Lige prvaka između Galatasaraya i Juventusa prekinut je nakon 31 minute igre jer su snijeg i tuča u Istanbulu uvjete za igru učinili nemogućima

Snijeg je u turskom velegradu počeo padati s početkom utakmice, ali se nakon 20-ak minuta pojačao, a umiješala se i tuča. Portugalski sudac Pedro Proença je najprije tražio crvenu loptu, ali ni to nije previše pomoglo jer se ubrzo više nije vidjela nijedna crta na terenu. U dogovoru s igračima Proença je prekinuo utakmicu pri rezultatu 0-0 i zatražio da se očiste linije, ali kako oborine nisu prestajale, sudac i delegat su uskoro zaključili da se dvoboj ne može nastaviti.

Zasad Europska nogometna federacija (UEFA) nije objavila kada će se nastaviti utakmica, ali za očekivati je da će se ostatak dvoboja pokušati odigrati u srijedu.

Podsjetimo, Real Madrid je ranije osigurao prvo mjesto u skupini, a za drugo se bore upravo Galatasaray i Juventus. Talijanski prvak ima dva boda više i za prolaz u osminu finala mu je dovoljan i bod u Istanbulu, dok je Galatasarayu nužna pobjeda.