nije zadovoljio

Juventus slavio, a trener se obrušio na Mandžukića; evo zbog čega!

04.05.2017 u 09:23

Bionic
Reading

Trener Juventusa Massimiliano Allegri nakon pobjede 2:0 njegovih nogometaša u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Monaca nije bio zadovoljan igrom Marija Mandžukića i Miralema Pjanića

'Pobijedili smo i moramo biti sretni', rekao je nakon utakmice Massimiliano Allegri. Trener Juventusa poznati je perfekcionist, njegova je momčad slavila 2:0, ali on nije bio zadovoljan.

'Uzvrat u Torinu moramo shvatiti ozbiljno, imamo lijepu prednost, ali još ništa nije gotovo. Nisam zadovoljan jer smo se opustili nakon oba zabijena gola. Bilo je nekoliko zakašnjelih reakcija mojih igrača, a takve propuste ne mogu tolerirati', analizirao je Allegri, a potom je prozvao najodgovornije.

'Na početku smo dobro krenuli, a onda su krenuli problemi. Moji igrači defenzivno nisu bili koncentrirani, nisu striktno pratili svog čovjeka', grmio je Allegri i imenovao krivca:

'Jednostavno nismo držali svoje pozicije na terenu, posebno se to odnosi na Marija Mandžukića!'

No, tu Allegri nije stao, čini se kako Mandžo nije bio najveći 'problem' u momčadi koja u Ligi prvaka za poraz ne zna čak 11 utakmica u nizu. Krivac je sada ispao Miralem Pjanić...

'Jako sam ljutit na njega! Ima predispozicije da postane jedan od najboljih veznjaka na svijetu, ali mora raditi na sebi. Za njega je najveći problem kad krivo doda loptu, kao da je smak svijeta! To ga ometa u igri, počne raditi pogreške u nizu, a zbog toga na kraju pati momčad', sipao je Allegri i zaključio:

'Mora naučiti kako da se smiri, racionalizira jer ovako je njegov neizmjerni potencijal tek djelomično iskorišten.'