Nevjerojatne scene

Kaos na kraju utakmice! Bjelica i klupa Istre se fizički sukobili

19.10.2024 u 20:33

Bionic
Reading

Istra i Dinamo na Aldo Drosini odigrali su susret 10. kola SuperSport HNL-a (Max Sport 1). Susret pun tenzija i spornih sudačkih odluka završen je 2:2.

Istra je dvaput vodila, a Dinamo se vraćao. Mateo Lisica i Beyatt Lekweiry zabili su golove za Istru, a za Dinamo su pogađali Arijan Ademi i Sandro Kulenović. Istra je igrala s desetoricom od 64. minute, kad je drugi žuti karton dobio Stephane Keller.

Po samom završetku utakmice gledatelji na Aldo Drosini su svjedočili bizarnim i nevjerojatnim scenama. Fizički su se sukobili trener Dinama Nenad Bjelica i klupa Istre. Tučnjava nije prikazana u prijenosu, ali je komentator MAXSporta opisao što se događa rekavši da su redari odmah uletjeli u gužvu između Bjelice i Paola Tramezzanija i smirili situaciju. Na kraju se strasti smirile i oba trenera su se zagrlila.

24sata javljaju da je Bjelica krenuo u obračun s igračem Istre Giorgijem Gaguom koji je nešto gestikulirao prema treneru Dinama pa je uslijedilo naguravanje.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

10. kolo SuperSport HNL-a, Istra 1961 - Dinamo 2:2 (sukob na kraju utakmice) Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport/Croatel/HNS
Standings provided by Sofascore