nemorala ponuda

Kevin De Bruyne napušta City, došlo je vrijeme da misli na unuke i praunuke

21.07.2024 u 09:29

Bionic
Reading

Engleski mediji pišu da je 33-godišnji belgijski veznjak Kevin De Bruyne sve bliži odlasku iz Manchester Cityja te da je dogovorio sve uvjete oko prelaska u Saudijsku Arabiju odnosno s Al Ittihad

De Bruyne ima važeći ugovor s Manchester Cityjem još samo za nadolazeću sezonu pa saudijski klub želi iskoristiti tu situaciju i uz odštetu ga dovesti u svoje redove.

Prilika je to i Građanima da zarade veliki novac. Prema Transfermarktu De Bruyne vrijedi 60 milijuna eura, a u Cityju zarađuje 21 milijun eura po sezoni. Nema sumnje da će mu plaća u Al Ittihadu biti izdašnija.

'Nikada nisam dao do znanja da želim otići. Imam više nego dovoljno novca, ali... Ako dođe apsurdna svota, onda moram misliti i na moju obitelj, rodbinu, unuke, praunuke i prijatelje', rekao je svojevremeno De Bruyne.

Daily Mail piše da je De Bruyne već sve dogovorio sa saudijskim klubom te je sada na klubovima da dogovore visinu odštete.

Al Ittihad je prošlu sezonu završio na petom mjestu saudijske lige s 42 boda manje od prvaka Al Hilala. U novoj takvo što nije opcija, zato se i poseže za ovako moćnim pojačanjem.

Kevin De Bruyne stigao je u Manchester City 2015. godine te s Građanima osvojio šest titula u Premier ligi, jednu u Ligi prvaka i ukupno 15 trofeja.