SVIMA VRAĆAJU NOVCE

Kladionica odbila zaraditi na bolnom kolapsu velikana

17.03.2014 u 16:43

Bionic
Reading

Pasionirani navijač Manchester Uniteda Fred Done odlučila se na potez koji će njihovim klijentima donijeti neočekivani povrat uloženog novca

Engleski milijunaš Fred Done čitavog života navija za manchester United, a u međuvremenu je postao toliko bogat da je umalo postao i klupski vlasnik. I danas, tvrdi, nije prebolio što nije iskoristio priliku za kupovinu kontrolnog paketa kluba s Old Trafforda, ali možda mu se pruži još koja prilika.

Bogatstvo zgrće kao vlasnik kladionice, a nakon teškog poraza svog kluba od Lierpoola (0:3 na Traffordu) odlučio se za zanimljiv potez, te objavio.

'Svima koji su se kladili da će United postati prvak vraćam novac. Do posljednjeg penija. Nisu imali šanse,' kaže razočarani bogataš koji će, procjenjuje, tako vratiti 200-injak tisuća funti, te objašnjava.

Sezona je donijela i lijepih trenutaka, ali navijači su navikli na puno više


'Ovo činim zbog načina na koji su navijači jučer bodrili klub dok ih je Liverpool uništavao na terenu. Ove godine momčad nam izgleda bezvrijedno, beznandno i besmisleno. takvi navijači zaslužuju puno više od nogometa kojega ove sezone gledaju,' kaže uoči bolne poante.

'Srce mi se lomi dok ovo govorim, ali više nismo ni najbolja momčad u gradu.'

Lijep potez s ljudske strane, ali i poslovni dio priče sasvim je logičan. Za 200 tisuća funti, naime, ne možete kupiti bolju reklamu od ove.