PRIDRUŽITE SE

Konjuh, Majoli i Vi za najveću čestitku podrške Ivi Karloviću

10.05.2013 u 15:53

Bionic
Reading

U subotu 11. svibnja u ŠRC Oranice u Zagrebu, Oranice 128, od 12-13h nazočite sportsko-socijalno-promotivnom programu što ga pod nazivom 'Vjerujem – uspjet ću!' organizira Teniski klub iTeam

Ovaj jedinstveni cjelodnevni događaj obuhvaća nekoliko aktivnosti u kojima će sudjelovati oko 140 mladih tenisačica i tenisača, nekoliko stotina njihovih roditelja, rođaka, prijatelja i ostiju – među kojima su poznati sportaši, društveni djelatnici kao i kandidati za zagrebačkoga gradonačelnika/cu. Uz turnir HTS-a za dječake i djevojčice do 12 godina (s početkom u 8h), na terenima na Oranicama TK iTeam organizira i klupski turnir prednatjecatelja narančaste skupine - Play&Stay (10.30-12.15h).

U 9.30 bit će pokrenut klupski projekt potpore mladim nadarenim tenisačicama i tenisačima u potrebi 'Vjerujem u tebe'. Sudionici turnira, gledatelji i gosti moći će donijeti i darovati neki od svojih nekorištenih sportskih rekvizita ili odjevnih predmeta a kući – uz simboličan novčani prilog - ponijeti predmet koji su sami izabrali. Uz razmjenu materijalnih dobara, sredstva za projekt 'Vjerujem u tebe' prikupljat će se i simboličnim prilogom kojim će posjetitelji moći doći u posjed vlastoručno potpisane kartice budućih teniskih prvaka i prvakinja pod nazivom 'Vjerujem – uspjet ću!'. Zauzvrat, mlade buduće zvijezde od svojih će simpatizera i podupiratelja dobiti potpisanu karticu 'Vjerujem u tebe!'.


Uz središnje mjesto koje u programu 'Vjerujem – uspjet ću!' zauzimaju samopouzdanje i povjerenje okoline, važnost razvoja vrijednosti uz bavljenje sportom zorno će biti naglašena poticanjem mladih sportaša i sportašica da si s prigodnih plakata između 10 ponuđenih izaberu najpoticajniju vrijednost koja ih vodi uspjehu: ustrajnost, veselje, hrabrost, poštenje, prijateljstvo… Na tragu vrijednosti koje prožimaju sport je i mala prigodna akcija slanja 208-centimetarske čestitke dobrih želja i kreativnih poruka mladih tenisačica i tenisača oboljelom Ivi Karloviću.

S najmlađim tenisačicama i tenisačima od između 12.15 i 12.45 u teniskoj će se vještini okušati izbornica ženske Davis Cup reprezentacije Hrvatske Iva Majoli, najbolja juniorka svijeta Ana Konjuh te finalisti upravo završenoga Juniorskoga prvenstva Hrvatske i drugi gosti. Program 'Vjerujem – uspjet ću!' poduprli su Naturalis d.o.o. donacijom prirodne izvorske vode Cetina i Pacific Fruit Limited d.o.o. donacijom Bonita banana TK iTeam za natjecatelje je pripremio roštilj.

TK iTeam osnovan je 2008. godine a već 2011. najuspješniji je teniski klub u Hrvatskoj , 2012. najbolji teniski klub u Zagrebu. Iako još uvijek klub beskućnik, bez vlastitih klupskih terena i funkcionalnih klupskih prostorija - sa 120 registriranih natjecatelja pri HTS-u, 80 prednatjecatelja i 300 polaznika teniske škole u klubu na 9 lokacija u gradu radi 10 punovremeno zaposlenih trenerica i trenera. Uz brojne državne prvakinje i prvake različitih dobnih uzrasta, osim ženske ekipe, od prošle godine i muška ekipa natječe se u Prvoj hrvatskoj teniskoj ligi.