PROBUDIO SE BALDEKIN

Košarkaški preporod! Uoči derbija s Cibonom Šibenka dobila neočekivano pojačanje

29.02.2024 u 09:37

Bionic
Reading

Košarkaši Šibenke su dobili veliko pojačanje. Novi igrač momčadi s Baldekina je Milić Starovlah, 26-godišnjak rođen u Pljevlju u Crnoj Gori.

Riječ je o igraču koji je igrao za tri crnogorske ABA-ligaške momčadi SC Derby, Budućnost i Mornar te ima ogromno iskustvo koje će itekako dobro doći momčadi trenera Josipa Pandže.

‘Nakon ozljede Lukića, na tržištu smo reagirali potpisom Starovlaha. On je igrač u najboljim košarkaškim godinama, dovoljno iskusan da nam donese mir, a dovoljno mlad da se uklopi u našu ideju brze košarke. Znam ga privatno, radi se o velikom radniku, profesionalcu i karakteru. Njegov CV pokazuje da ima veliku kvalitetu. Nadamo se dobroj adaptaciji Milića i novim pobjedama Šibenke', kazao je Pandža koji je na trenerskoj klupi zamijenio Damira Milačića.

Šibenka je njegovim dolaskom ubrzala igru, ušla u seriji od pet pobjeda koju je u velikoj drami na Baldekinu zaustavila Cedevita Junior. Ono što je najvažnije Baldekin je sve češće pun, a svaka košarkaška utakmica praznik u Draženovom Šibeniku.

Posebna fešta sprema se za subotu kada u 22. kolu FAVBET Premijer lige na Baldekin dolazi Cibona (19,30 sati, MAXSport).

Na toj bi utakmici trebao debitirati Milić Starovlah.

‘Drago mi je što dolazim u klub koji ima veliku povijest iza sebe. Želim se zahvaliti svim ljudima u klubu što su mi pružili priliku da budem dio ovog kolektiva. Nadam se da ću opravdati povjerenje svih u klubu. Mogu obećati da ću u svakom trenutku dati svojih 100 posto mogućnosti. Nestrpljivo čekam početak treninga i utakmica', rekao je novi igrač Šibenke.

Standings provided by Sofascore