BOLAN ŠAMAR

Kovačić i suigrači osjećaju se posramljeno nakon onog što se dogodilo u nedjelju

12.02.2019 u 18:08

Bionic
Reading

Sky Sports na temelju svojih izvora unutar svlačionice Chelseaja otkriva kako se igrači osjećaju 'duboko posramljeni' nakon što ih je Manchester City deklasirao u nedjelju i pobijedio s visokih 6:0...

Chelsea je u ozbiljnoj krizi koja je započela teškim 4:0 porazom od Bournemoutha, a kulminirala debaklom na Etihadu ove nedjelje.

  • +3
Premier liga, Chelsea - Manchester City Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Manchester City zabio je Sarrijevoj momčadi četiri komada već u prvih 25 minuta te do kraja susreta dodao još dva pa Chelsea može reći da na zadnja dva gostovanja u Premiershipu ima katastrofalnu gol razliku 0:10 i polako gubi bitku od Manchester Uniteda za mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Sky Sports na temelju svojih izvora u svlačionici doznaje kako su igrači 'duboko posramljeni' onime što im se dogodilo na travnjaku, no Maurizio Sarri još uvijek ima povjerenje većine nogometaša, dok ih tek nekoliko sumnja u njegove taktičke zamisli.

Što se Matea Kovačića tiče, on je protiv Bournemoutha počeo u udarnoj momčadi, a na Etihadu ušao s klupe. Nešto mu se povećala minutaža u Chelseaju u odnosu na onu u Realu, no o novom osvajanju Lige prvaka sada može samo sanjati.

Ipak, europski trofej nije za njega nedostižan, jer londonski klub nastavlja ovog tjedna protiv švedskog Malmaa svoj put u Europskoj ligi, gdje bi protiv nešto slabijih rivala koji stoje na putu mogao otići do samog kraja, ako se brzo izvuče iz krize...