GDJE JE NESTAO?

Kramarića se u Leicesteru više nitko ni ne sjeća!

15.12.2015 u 09:54

Bionic
Reading

Leicester City novom je impresivnom pobjedom protiv Chelseaja u ponedjeljak ostao na vrhu Premiershipa, a Andrej Kramarić šestu je klupsku utakmicu u nizu potpuno izostavljen iz sastava...

Hrvatski 24-godišnji napadač stigao je u Premiership kao veliko pojačanje 'lisica' prošle zime, no pokazalo se da to nije bio dobar izbor kluba. Kod trenera Nigela Pearsona barem je ulazio s klupe, dok kod Claudija Ranierija ove sezone ne može niti biti na njoj.

Da je netko na ljeto rekao Kramariću kako će zdrav i spreman ove sezone u Premiershipu odigrati ukupno 12 minuta, vjerojatno mu ne bi povjerovao. No, dogodilo se upravo to. Andrej je utakmice započinjao od prve minute samo u nevažnom Liga kupu, a u Premiershipu je tek ušao s klupe jednom. U posljednjih šest utakmica nije bio niti na njoj. U rezultatskoj euforiji malotko se u ovom trenutku u gradu i sjeća Kramarića koji će nedvojbeno morati pokušati pronaći novu sredinu ove zime.

I dok Kramarić proživljava teške trenutke, ostatak Leicestera uživa. Pod Ranierijem je klub procvjetao i senzacionalno vodi u engleskom prvenstvu, a još prošle godine očajnički se borio za opstanak.

Pobjedom protiv Chelseaja potvrđeno je prvo mjesto u ponedjeljak, a sjajni napadači Mahrez i Vardy postigli su ponovo pogotke. Talijanski strateg ne želi ni čuti o prodaji svoje šampionske momčadi.

'Nitko nema dovoljno novaca da ih kupi. Oni nemaju cijene,' izjavio je Claudio Ranieri pa zaključio:

'Nastupi Riyada i Jamieja su bili fantastični, ali oni su samo šlag na torti sjajne ekipe koja ima sjajni mentalitet.'

Leicester će u subotu u gostima kod Evertona pokušati nastaviti svoju nogometnu bajku.