PORUKA IZ SRBIJE

Krasić: Hrvati će pasti, razbit ćemo ih

04.09.2013 u 14:41

Bionic
Reading

Kako se bliži kvalifikacijski ogled između Srbije i Hrvatske (petak, 20.45) tako se podiže i atmosfera pred susret. U taboru naših protivnika svi vjeruju u prolaz

Nogometašima Srbije i njihovom izborniku Siniši Mihajloviću ostala je tek teoretska nada da bi se mogli plasirati u Brazil na Svjetsko prvenstvo. Za razliku od 'orlova' Hrvatska ima itekakve šanse da vidi Brazil. Bez obzira na sve, ogledi Srbije i Hrvatske su uvijek privlačili pažnju. Nakon poraza u Zagrebu, Srbi se žele pred svojim navijačima iskupiti.

'Volio bih da Srbija pobjedi bez obzira što su šanse za odlazak u Brazil minimalne. Pamti se uvijek dobar rezultat, igra i pobjeda. Također želim da i na tribinama sve prođe kako treba te da ne pričamo o nekim ružnim stvarima poslije ove utakmice', kazao je košarkaška legenda Dražen Dalipagić.

Reprezentativac Srbije Miloš Krasić je ovog ljeta stigao na Korziku, točnije Bastia, gdje je stigao na posudbu iz Fenerbahčea. Krasić uživa u novom okruženju te najavljuje pobjedu svojih 'orlova'.

'Hrvati padaju. Razbit ćemo ih igrom! Ovo je mlada momčad koja zna igrati nogomet. Naši igrači igraju u najboljim europskim klubovima i samo nam treba malo strpljenja i uspjeh neće izostati', smatra Krasić a prenose Večernje novosti