Luka Bonačić

Legenda Hajduka dobila otkaz u Solinu zbog intervjua u kojem je kritizirao 'bile

31.05.2024 u 20:02

Bionic
Reading

Samo dan nakon što je dao intervju u emisiji 'Sport nedjeljom', u kojem je kritizirao rad HNK Hajduka, Luka Bonačić (69) je dobio otkaz u Solinu...

Samo kolo prije završetka natjecanja u SuperSport Prvoj nogometnoj ligi NK Solin je objavio kako raskida suradnju s trenerom Lukom Bonačićem (69)!

Činjenica je kako Bonačić, koji je početkom travnja preuzeo momčad, nije uspio u misiji spašavanja Solina koji će sezonu završiti kao posljednji na ljestvici te će preseliti u niži rang. No, to nije razlog raskida suradnje! Igračka i trenerska legenda Hajduka u Solinu je otkaz dobila jer je u intervju u emisiji 'Sport nedjeljom' kritizirao rad kluba s Poljuda!

'Luka Bonačić više nije trener NK Solina. Treneru zahvaljujemo što je došao u delikatnom trenutku i što je bio maksimalno angažiran. Intervju koji je bivši trener dao na našem stadionu i u klupskim obilježjima bio je bez suglasnosti Kluba i ne predstavlja naše stajalište. NK Solin čestita novom vodstvu HNK Hajduka, pogotovo novom sportskom direktoru, našem Nikoli Kaliniću, kojemu želimo puno uspjeha u radu. Mi se posvećujemo poslu vraćanja sportskih uspjeha našeg NK Solina', objavili su iz NK Solina.

Podsjetimo, Luka Bonačić je gostovao u emisiji 'Sport nedjeljom' te je komentirao razočaravajuću sezonu Hajduka.

'Uništili su ga. Da je prema Livaji bio pravi odnos, Hajduk je mogao više. Pravi odnos nije dodvoravanje i davanje, ja sam trener, ja sam mama i tata, što ja kažem, tako će biti', kazao je među ostalim Bonačić i dodao:

'Hvala Bogu, treba reći, Livaja je sve ovo pokrenuo i treba mu čestitati. Inteligentan je i pametan, ali osjetio je komfornu situaciju... Ima puno stvari što ovi kažu, sad neću pričati. Prije Livaje su bili Slišković, Jurica Jerković...'

Standings provided by Sofascore