psk_2

iz tabora 'vatrenih'

U kakvom su stanju Ivan Perišić i Nikola Vlašić? Evo što kaže prvi suradnik Zlatka Dalića

  • I.Ž.
  • Zadnja izmjena 29.05.2024 23:11
  • Objavljeno 29.05.2024 u 23:12
Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u Rijeci se priprema za EURO u Njemačkoj. Do prvog ogleda protiv Španjolske ostalo je samo 18 dana, a najveća je neizvjesnost hoće li Ivan Perišić i Nikola Vlašić biti spremni

Tehnički direktor reprezentacije Stipe Pletikosa jedan je od najbližih suradnika izbornika Zlatka Dalića te je u razgovoru za HRT otkrio kakvo je stanje s ozlijeđenim reprezentativcima.

Kakva je situacija s Ivanom Perišićem?

'Situacija je jako dobra, on izgleda jako dobro, puno bolje nego u ožujku na egipatskoj turneji. Njegov entuzijazam i posvećenost povratku nas sve skupa raduju, a njega čine motiviranijim da se pokaže u onom svijetlu kakav je bio prije ozljede. Svi mi oko njega nastojimo mu dati maksimalnu podršku', kaže Pletikosa.

Kad dolazi Nikola Vlašić i u kakvom je on stanju?

'Prekosutra dolazi, u razgovoru s njim doznajemo da oporavak ide sjajno, u pogonu je s loptom, kad dođe napravit ćemo uvodne treninge i, uz neka mala doziranja, vjerujem da će i on biti spreman za nastup na Europskom prvenstvu', otkriva Pletikosa koji je komentirao i formu naših golmana:

'Sjajno, sva trojica su odradila maksimalno dobru sezonu. Na turniru u Egiptu osjetili smo da uz Livakovića, koji je uvijek pouzdan i siguran, možemo računati i na Ivušića i Labrovića te, u slučaju potrebe, i na Kotarskog.'

sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal