psk_2

Darijo Srna otvoreno

Legendarni kapetan 'vatrenih' upozorava Talijane: Hrvatska voli ovakve utakmice

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 23.06.2024 17:16
  • Objavljeno 23.06.2024 u 16:48
Bionic
Reading

Hrvatska sutra (ponedjeljak, 24. lipnja, 21 sat) u Leipzigu protiv Italije igra posljednju utakmicu u skupini Eura. 'Vatrenima' za plasman u osminu finala treba pobjeda, a susret je za SkySports najavio legendarni kapetan Darijo Srna

'Teška utakmica za obje momčadi, u zadnjih 10-15 godina dobro nam je išlo protiv Italije. Veliki plus je to što Hrvatska mora ići na pobjedu, dok je Talijanima dovoljan i remi', kazao je Darijo Srna za SkySports te nastavio:

'Hrvatska voli ovakve utakmice, ima bogato iskustvo u njima. Kod Talijana sam vidio neke manjkavosti u srazu protiv Španjolske, mislim da je ovo 50-50...'

Osvrnuo se Srna i na činjenicu da neki od najvažnijih hrvatskih igrača više jednostavno nisu u naponu snage...

'Ako Luka Modrić neće igrati, Talijani će biti sretni jer je on kapetan. Normalno je da je u silaznoj putanji, kao i Brozović i Perišić, ipak će uskoro imati 39 godina. Mala smo zemlja, imamo četiri milijuna stanovnika i normalno je da nećemo uvijek moći ostvariti veliki rezultat ili imati igrače koji su prvaci', kazao je Srna pa nastavio:

  • +90
Euro 2024: Utakmica 2. kola skupine B Hrvatska - Albanija (19.6.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

'Nije isto kada moraš pobijediti i kad ne moraš, Spalletti će pripremiti igrače da moraju pobijediti, ali dovoljan im je i remi, dok Hrvatska mora slaviti. Dalić neće pogriješiti i poslat će najjaču momčad na teren da bi napao Italiju. Hrvatska je jako opasna, nije igrala loše protiv Španjolske, ali primila je tri gola iz tri udarca. Ipak, ako slave protiv Talijana, mogu ići do kraja', zaključio je Darijo Srna.

Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal