psk_2

LOŠA VIJEST

Trebao je biti Dalićevo iznenađenje, ali već drugi dan nije trenirao

Bionic
Reading

Dan uoči utakmice 3. kola B skupine protiv Italije u Leipzigu (ponedjeljak, 21 sat), hrvatska nogometna reprezentacija svoj je trening odradila u baznom kampu u Neuruppinu. Tijekom popodnevnih sati krenut će busom na put od 230 kilometara. Dakle, neće trenirati na stadionu na kojem će igrati utakmicu, ali će izbornik Dalić te najvjerojatnije dokapetan Kovačić stići pred novinare

Domagoj Vida u petak nije trenirao jer je dobio udarac u gležanj. Stanje se nije popravilo, te je stoper grčkog AEK-a definitivno otpao za utakmicu protiv Italije.

Iako je, prema nekim informacijama bilo čak moguće da upravo Vida bude starter u sutrašnjoj utakmici.

Raspored i rezultati Eura 2024.

Svi ostali su bili na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću, koji je nakon 15-minutnog zagrijavanja u prisustvu novinara potom opet imao potpunu diskreciju i mogućnost uvježbavanja posljednjih detalja za najvažniju utakmicu u skupini. Utakmicu koja otvara vrata osmine finala.

  • +90
Euro 2024: Utakmica 2. kola skupine B Hrvatska - Albanija (19.6.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Tijekom poslijepodneva autobus s hrvatskim reprezentativcima krenuo je u Leipzig, ali stadion na kojem je nekad igrao Joško Gvardiol vidjet će tek u ponedjeljak. Danas obvezu imaju samo izbornik Zlatko Dalić i jedan od igrača, najvjerojatnije dokapetan Mateo Kovačić, koji će se pojaviti na pressici u 20 sati.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal
Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal