cijena popularnosti

Leo Messi stvara strašne probleme ljudima u argentinskoj reprezentaciji; ovo je neizdrživo...

15.03.2022 u 12:37

Bionic
Reading

Koliko je Leo Messi popularan? Jedan je od najboljih svjetskih nogometaša svih vremena, a posljednjih petnaestak godina je u samom vrhu pa je i logično da milijuni navijača diljem svijeta čeznu za njegovim dresovima

A sada je Messijev suigrač iz reprezentacije, golman Aston Ville Emiliano Martinez, otkrio stvarno stanje i koliko se ustvari Leovih dresova podijeli prije i nakon svake utakmice.

Martinez je u razgovoru za engleske medije otkrio da je posao ekonoma u argentinskoj reprezentaciji prava noćna mora zbog Lea Messija.

'Čovjek koji se brine o našoj opremi često i sam tiska dresove uoči utakmice utakmice. Messi mu radi nevjerojatne probleme jer svaki put kada se reprezentacija okuplja on mora pripremiti čak 650 Messijevih dresova', kazao je Martinez i dodao:

'Razgovarao sam s njim nakon Copa Americe i baš sam ostao iznenađen. Rekao mi je da 200 do 300 dresova ide za ljude koji traže te dresove preko ljudi u Savezu, a Messi nakon svake utakmice skoro svakom protivničkom igraču daruje svoj dres. Taj je posao za naše ekonome u reprezentaciji često jednostavno neizdrživ...'

No to je jednostavno cijena popularnosti, a čini se da onaj tko nije tražio, nije ni dobio Messijev dres.

'Moraju se poštovati sponzori, igrači, stručni stožeri i svi ostali članovi protivničkih momčadi jer svi oni žele imati Messijev dres. Kad mi je rekao taj podatak, bio sam baš u čudu. No to pokazuje koliko je Messi popularan i velik', zaključio je Emiliano Martinez.