MARIO U LONDONU

Lijepa Fanny otkrila novi klub 'ludog' Balotellija?

17.07.2014 u 11:14

Bionic
Reading

Djevojka Marija Balotellija Fanny Neguesha postavila je na Instagramu sliku na kojoj par pozira ispred trgovine suvenirima Arsenala. Znači li to povratak kontroverznog Talijana u Premiership?

Milan se želi riješiti mladog 23-godišnjeg napadača uoči nove sezone, koji je između ostalog naljutio čelnike kluba objavljenom fotografijom na Instagramu na kojoj pozira s puškom.

Čelnici 'rossonera' žale se kako je teško prodati Balotellija nakon relativno nezapaženog nastupa na Svjetskom prvenstvu i navodno su ga spremni dati samo za 15 milijuna eura.

Takva cijena nedvojbeno će naći kupca, a pojavile su se glasine da je za njega zainteresiran i Arsenal. Posljednja fotka koju je objavila Balotellijeva djevojka Fanny, na kojoj par pozira ispred trgovine suvenirima Arsenala, ide u prilog tome da bi sljedeće sezone ponovo mogao zaigrati na Otoku.

Zasad još nema službenih informacija o pregovorima između londonskog kluba i Milana. Cijena sigurno neće biti problem, ali mogla bi biti plaća. Balotelli sigurno neće htjeti igrati za 'siću', a Wenger nije sklon visokim mjesečnim plaćama igrača. Bit će definitivno potreban kompromis, ali teško ga je postići s hirovitim mladićem, koji bi čak i ako pristane na manju plaću, mogao nakon par mjeseci početi protestirati i manje se zalagati. Pred Arsenalom je svakako teška odluka…