ELEKTRIČNI ROMOBIL

Lingard poslao upozorenje nakon što je ponovno kažnjen zbog prometnog prekršaja

19.09.2024 u 12:19

Bionic
Reading

Bivši igrač Manchester Uniteda i engleski reprezentativac Jesse Lingard (31) kažnjen je sa 128 eura jer je u Seulu vozio električni romobil bez vozačke dozvole i kacige, objavila je u četvrtak južnokorejska policija

U objavi na Instagramu ranije ovog tjedna, Lingard je rekao da nije bio upoznat s južnokorejskim propisima o električnim romobilima, uključujući i nošenje kacige.

'Svatko tko posjećuje Južnu Koreju trebao bi očito provjeriti pravila', rekao je ofenzivni vezni koji sada igra za FC Seoul. 'Može biti opasno. Sigurnost prije svega, znate, za sve, koji nose kacigu. I očito je da to više neću učiniti', dodao je.

Prema britanskim medijima, Lingardu je prošle godine zabranjena vožnja na 18 mjeseci nakon što je u Manchesteru uhvaćen kako u pod utjecajem alkohola vozi svoj luksuzni automobil, Lamborghini Urus.

Lingard je prešao u FC Seoul u veljači nakon što je bio bez kluba otkako je napustio Nottingham Forest poslije isteka ugovora u ljeto 2023. Odigrao je 32 utakmice za Englesku i postigao šest golova.