Panika u Liverpoolu

Ljetni rok bez transfera; igrači odbijaju preći u 'Redse', Španjolac se naglo predomislio!

16.08.2024 u 13:28

Bionic
Reading

Španjolski veznjak Martin Zubimendi odlučio je odbiti Liverpool unatoč naporima engleskog kluba koji je učinio sve da privuče igrača iz Real Sociedada, rekao je u petak trener Arne Slot.

Novi trener Liverpoola, Arne Slot, potvrdio je informaciju o još jednom neuspjelom transferu na konferenciji za novinare informacije koje su već prenijeli britanski sportski mediji, uoči početka nove sezone kod Ipswicha.

'Rekao sam to već nekoliko puta, mislim da je naša momčad vrlo jaka i nije lako naći igrače koji nam mogu pomoći ili koji mogu pojačati momčad. Zubimendi je bio jedan od njih, da budem iskren, ali je odlučio ne doći', rekao je Slot novinarima.

Odbijanje 25-godišnjeg Španjolca, koji je igrao finale EURA 2024. protiv Engleske, čini Liverpool jedinim prvoligašem koji do sada nije zabilježio niti jednog novog igrača tijekom ljetnog prijelaznog roka.

'Idemo naprijed s igračima koje imamo, a oni su bili jako dobri u predsezoni, tako da je situacija dobra. Liverpool je izgubio Joela Matipa i Thiaga Alcantaru, ali ostatak momčadi je zadržan, dodao je bivši trener Feyenoorda.