još jedan odlazak

Mateo Kovačić oprostio se od omiljenog suigrača: Tko će sad prigovarati na sve?

16.08.2024 u 13:13

Bionic
Reading

U srijedu je Marcelo Brozović (31) objavio kako više neće igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegovo je umirovljenje izazvalo brojne komentare suigrača. Posebno je nadahnut bio Mateo Kovačić

Odigrao je Marcelo Brozović (31) točno 99 utakmica za Hrvatsku te odlučio da je dosta. Odlazi u zasluženu reprezentativnu mirovinu, a na poseban se način od njega oprostio dugogodišnji suigrač iz Dinama i 'vatrenih' Mateo Kovačić.

'Otišao čovjek s 99 nastupa 😂 Tko drugi nego Broz 💣Jedinstven, neponovljiv, dobar i pošten. Kakav igrač, kakav karakter, kakav lik, kakav modni izričaj😂', napisao je na Instagramu Kovačić te nastavio:

'Tko će sada mahati rukama i prigovarati na sve? 🤪 🤔Teško mi je zamisliti da te ne vidim na okupljanjima i da nam ne čuvaš leđa na terenu - koliko te cijenim kao top igrača, toliko te volim kao suigrača i prijatelja ❤️ Šugi moj, hvala i sretno dalje! 😘'

Brozović mu je vrlo brzo odgovorio...

'Hvalaaa sugiii! Volim te! ❤️❤️❤️❤️ A morao si stavit ovu zadnju sliku? 👻👻👻', uzvratio je Kovačiću sad već bivši hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.