IGOR TUDOR:

'Lokomotiva je opasna, ali paše nam više od Istre!'

27.08.2013 u 16:22

Bionic
Reading

Igor Tudor vjeruje da će dvoboj protiv Lokomotive (Arenasport3, srijeda, 18 sati) atraktivniji od onog protiv Istre i nada se pozitivnom rezultatu


Hajduk je u subotu doživio neugodan poraz od Istre nakon kojeg je izgubio priključak s vodećim momčadima MAXtv Prve lige. No, u slučaju pobjede protiv Lokomotive, vratit će se u sam vrh, što Splićani priželjkuju.

'Igramo protiv ekipe koja ima sve pobjede osim poraza od Dinama, Lokomotivu treba respektirati, ali mi tamo idemo u najboljem sastavu i želimo uzeti što možemo po bodovnom pitanju,' izjavio je Igor Tudor uoči utakmice pa dodao:

'Igra Lokomotive nam više odgovara nego Istrina, međutim Lokomotiva ima pregršt dobrih igrača u svojim redovima i ne mogu reći da će ovo biti lakša utakmica. Biti će ovo potpuno drukčija utakmica od finala Kupa, obje ekipe su se bitno promijenile, kao i naš način igranja. Oni imaju sličnu priču, ugodno su iznenađenje, igraju svoj prepoznatljivi nogomet i sigurno neće biti lako'


'Nadam se da će biti dobra i otvorena utakmica, mi ćemo biti spremni, dolazimo nakon poraza kojeg možda nismo zaslužili, ali rekao sam momcima da je nakon poraza najbolje odmah odigrati drugu utakmicu, tako da nam ovo odgovara. Pokazalo se da imamo problem protiv ekipa koje se zatvore, dominacija u posjedu je ostala kao i u prethodnim utakmicama, ali nismo dovoljno opasni prema naprijed. Moj je zadatak da to otklonim i poboljšam na najbolji način,' zaključio je strateg Hajduka uoči gostovanja na Maksimiru.