konferncijska liga

Loša večer za Hrvate u Konferencijskoj ligi

24.10.2024 u 23:57

Bionic
Reading

Nogometaši Betisa odigrali su 1-1 pred svojim navijačima protiv Kopenhagena te su nakon dva kola u skupini klubova koji se na kraju Konferencijske lige ne bi plasirali u nokaut fazu

Betis je poveo već u 8. minuti golom Abdes Ezzalzoulija i bili su dominatna momčad tijekom utakmice, ali do novog pogotka nisu došli. Kopenhagen je to iskoristio i golom Kevina Diksa iz kaznenog udarca (77) odnijeli bod iz Seville.

Varšavska Legia je pobjedom 3-0 u Bačkoj Topoli skočila na treće mjesto i u skupini su devet klubova koji su u prva dva kola imali maksimalan učinak.

Za Bačku Topolu je cijelu utakmicu odigrao Luka Capan, ali će je pokušati što prije zaboraviti.

Dvije pobjede ima i njemački Heidenheim koji je 1-0 slavio na Cipru kod Paphosa. Ivicu Ivušića je u 25. minuti svladao Patrick Mainka, a to je njemačkoj momčadi bilo dovoljno za pobjedu. Za Paphos je cijelu utakmicu odigrao Ivan Šunjić.

Ljubljanska Olimpija je na stadionu Stožice 2-0 bila bolja od austrijskog LASK-a. Španjolac Blanco (14) i Brazilac Schwaizer (80) donijeli su pobjedu Ljubljančanima, za koje je od 84. minute igrao Ivan Durdov.

U momčadi iz Linza Marin Ljubičić je igrao od 58. minute, a Hrvoje Smolčić od 67. Upravo u toj minuti je Ljubičić imao dobru priliku za izjednačujući gol, ali je poslao loptu ravno u naručje domaćeg golmana Vidovšeka.

Standings provided by Sofascore