popularni kviz

Lovac u Potjeri nije znao tko je Magična sedmica, evo što je odgovorio

17.10.2024 u 08:24

Bionic
Reading

U popularnom kvizu Potjera voditelj Joško Lokas je postavio pitanje sportskog sadržaja na koje lovac Krešimir Sučević-Međeral nije znao odgovor.

U završnoj potjeri, lovac Krešimir Sučević-Međeral pokušavao je dostići učinak natjecatelja koji su imali 18 točnih odgovora, a u dramatičnoj završnici dobio je pitanje:

'O kome govori film Magična sedmica sportskog novinara Sabahudina Topalbećirevića?'. Odgovorio je 'Safet Sušić'.

Natjecatelji su ponudili točan odgovor koji je glasio 'Toni Kukoč', no to im nije pomoglo da osvoje iznos od 23.000 eura, jer je lovac u posljednjih 13 sekundi točno odgovorio na dva potrebna pitanja i sustigao ih.

Magična sedmica je dokumentarni film bosanskohercegovačkog sportskog novinara i komentatora Sabahudina Topalbećirevića, koji je posvećen životu i karijeri slavnog košarkaša Tonija Kukoča. Film detaljno prati Kukočev uspon od njegovih prvih košarkaških koraka u rodnom Splitu do zvjezdane NBA karijere, posebno u Chicago Bullsima, gdje je postao dio legendarne momčadi.

Premijerno prikazan na Simposaru u Sarajevu 2023. godine, film je izazvao snažne emocije kod publike, a posebnu pozornost dobio je na 71. Beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma.

Tijekom govora nakon filma, Kukoča su preplavile emocije te je u jednom trenutku i zaplakao.